korte vakanties
Er even lekker tussenuit!
Lees meerMidweek 4 nachten, 3 dagen rijden (voorbeeldprogramma)*

Dag 1: Aankomst rond 18h, kennismaking met de paarden en 4-gangen diner met de andere ruiters.

Dag 2:We rijden over de heuveltoppen met prachtige uitzichten en via mooie paden in de valleien naar Cabrerets. De paarden overnachten bij een manege en de ruiters worden ondergebracht in een oud station.

Dag 3: Eerst maken we een afdaling naar de rivier de Lot en langs een schitterend oud jaagpad langs de Lot, dat is uitgehakt in de rotsen bereiken we Saint Cirq Lapopie. We overnachten in een gite d'etape in Pasturat.

Dag 4: Via de vallei van de Vers en de toren van Soyris rijden we terug naar La Devèze.

Dag 5: Na het ontbijt is het tijd voor vertrek en afscheid van de paarden.

Prijs 2014 : € 550

*volpension op basis van verblijf in een 2 persoonskamer, vanaf de eerste dag het diner tot de laatste dag ontbijt, exclusief 1 lunch in een restaurant, minimumleeftijd 12 jaar, max gewicht 90 kg. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de accommodaties kan de trektocht eventueel een andere bestemming hebben.

.
Deze vakantie kan eventueel ook met 2 personen worden georganiseerd, maar dan betreft het programma een dagtocht en 2 dagen trektocht.
Verzameltransfer Cahors/Gourdon - Labastide Murat vv : 25 euro p.p. Voor groepen vanaf 4 personen kunnen we ook een kort arrangement op maat voor u samenstellen. Vraag hier gerust naar.


Data 2024


dag van aankomst
halve of hele dag te paard of te koets
dag van vertrek
geen plaatsen meer vrij